Week van de Vitaliteit

Week van de Vitaliteit

Dit seizoen vindt alweer de vierde editie van de Week van de Vitaliteit plaats. Van zaterdag 21 maart tot en met vrijdag 27 maart staat de week in de teken van vitaliteit en wordt de kracht van sport ingezet voor een groot aantal sportieve, maatschappelijke en economische activiteiten voor jong en oud.

De week wordt afgetrapt op zaterdag 21 maart, rondom de wedstrijd PEC Zwolle – VVV- Venlo, en eindigt vrijdag rondom het sPECtakel Business Party en de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen op vrijdag 27 maart.

Het centraal thema van dit jaar is ‘tien jaar zoveel meer dan voetbal’. PEC Zwolle United, het maatschappelijke hart van de club, bestaat dit seizoen namelijk exact tien jaar. Al tien jaar wordt de kracht van sport ingezet om mensen in beweging te brengen en om ontmoetingen, verbindingen en participatie tussen mensen en organisaties te stimuleren. Hiermee promoot de club de groeipotentie van Regio Zwolle en haar (vitale) inwoners en wordt de kracht van sport ingezet voor een regio waarin iedereen mee kan doen en/of een steentje kan bijdragen aan het collectieve welzijn.

Op het gebied van sport, voeding en gezondheid worden activiteiten georganiseerd voor kinderen, scholieren, ouderen, ondernemers, bestuurders en andere doelgroepen. Voorbeelden van activiteiten zijn onder meer een OldStars Walking Football toernooi, G- voetbal activiteiten, Hotel PEC en het PEC Zwolle United Diner. De volledige activiteitenlijst vindt u hier.

De week is een initiatief van PEC Zwolle / Regio Zwolle United in samenwerking met een groot aantal partners.

Regio Zwolle United