Regio Zwolle United

Regio Zwolle United

De Week van de Vitaliteit wordt georganiseerd door Regio Zwolle United en PEC Zwolle. Regio Zwolle United is een stichting met ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is voortgekomen uit de maatschappelijke activiteiten van betaald voetbalorganisatie PEC Zwolle, in samenwerking met circa 70 partners in de Regio Zwolle.

De stichting is in het leven geroepen om de kracht van sport te gebruiken als onafhankelijke katalysator voor de ontwikkeling van de Regio Zwolle. De partners van Regio Zwolle United dragen uit collectief belang bij aan een groot aantal sociaal-economische projecten. Zo dragen zij bij aan een vitale Regio Zwolle. Qua strategische ligging, ondernemerschap, arbeidsethos, handelsmentaliteit en aandacht voor onze naasten heeft de regio de potentie om op allerlei terreinen duurzaam op het hoogste niveau te acteren.

De stichting staat symbool voor de regionale ambities en is als geen ander in staat om mensen uit de regio samen te brengen en te motiveren op sociaal-economisch, maatschappelijk en sportief gebied. Regio Zwolle United neemt het initiatief om waardevolle sportieve, economische en maatschappelijke projecten samen met anderen te realiseren en actief te werken aan het stimuleren van thema’s als vitaliteit en talentontwikkeling. Lees hier meer over Regio Zwolle United.

Activiteiten