Matchday

Hart voor Zwolle

De wedstrijd PEC Zwolle – VVV-Venlo op zaterdag 21 maart is het startsein van de Week van de Vitaliteit. Rondom dit duel staat het thema van de week ‘tien jaar zoveel meer dan voetbal’ centraal met diverse activiteiten.

PEC Zwolle United Diner

Zo vindt voorafgaand aan de wedstrijd het PEC Zwolle United Diner plaats met voormalige en huidige partners en relaties van Regio Zwolle United / PEC Zwolle United. Samen met ongeveer 80 gasten wordt er onder het genot van een diner teruggeblikt op de afgelopen tien jaar en vooruitgeblikt op de plannen en ambities voor de toekomst.

Bijzondere line-up

In het kader van dit jubileum loopt dit duel een bijzondere line-up met de spelers het veld op. Deze zal bestaan uit de verschillende doelgroepen van PEC Zwolle United. Denk hierbij onder andere aan OldStars van het walking football team, kinderen van Playing for Success, voetballers van WRZV De Boog en deelnemers van de arbeidsparticipatieprojecten. Om de boodschap dat PEC Zwolle zoveel meer is dan voetbal extra kracht en zichtbaarheid te geven dragen zowel de bijzondere line-up als de spelers een speciaal shirt bij opkomst.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de Supportersclub PEC Zwolle die de line-up plekken beschikbaar stellen voor deze wedstrijd.

WRZV De Boog

Elke seizoen weer is het een feestje met de G-voetballers van WRZV De Boog; het penalty schieten in de rust van een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Traditiegetrouw vindt deze activiteit ook dit seizoen weer plaats. Tijdens de rust van de wedstrijd nemen vijf toppers van WRZV De Boog het op tegen mascotte Zwolfje die plaatsneemt in het doel. Nadat zij Zwolfje onder schot hebben genomen volgt er onder luid applaus, mede van zo’n 80-90 teamgenoten op de publieke tribune, een ereronde door het stadion.

Collecte Fonds Gehandicaptensport

Voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle – VVV-Venlo wordt er gecollecteerd door een aantal g-voetballers van WRZV De Boog. De opbrengsten komen ten goede aan het Fonds Gehandicapten Sport en WRZV De Boog. Ook met een kleine bijdrage maakt u de g-voetballers al blij.

Businessclub team

Ook het Businessclub Team van PEC Zwolle komt deze dag in actie. Ruim voorafgaand aan de wedstrijd van het vlaggenschip spelen zij een vriendschappelijk duel tegen amateur voetbalvereniging VVZA op het sportpark van onze naaste buren Be Quick ’28. Waarna zij aansluitend gezamenlijk een hapje eten om daarna de wedstrijd te aanschouwen.

Op naar een succesvolle zaterdagavond op sportief en maatschappelijk vlak!