PECFIT Businessevent

PECFIT Businessevent

Gezondheid bestaat uit meer dan niet ziek zijn. Het gaat om meer dan voldoende bewegen en goede voeding, maar juist ook om je (werk)omgeving en je relaties. Daar heb je als werkgever invloed op. Met als resultaat: gezond gedrag, gelukkigere medewerkers, hogere productiviteit en lagere verzuimkosten.

Tijdens het PECFIT Businessevent worden de deelnemers hierover geïnformeerd én geïnspireerd. Middels een interactieve presentatie door partner Zilveren Kruis, gevolgd door een vraaggesprek met Bram van Polen (aanvoerder PEC Zwolle) en Cheyenne van den Goorbergh (speelster PEC Zwolle Vrouwen en tevens fysiotherapeut) met vragen over onderwerpen als motivatie en het beste uit jezelf en anderen halen. Het event wordt vervolgens afgesloten met work-out onder leiding van Bram en Cheyenne.

Alle partners en sponsoren van PEC Zwolle en Regio Zwolle United ontvangen hiervoor een uitnodiging met de mogelijkheid om dit ook intern te delen met de collega’s binnen de organisatie. Kortom: het belooft een inspirerend en (inter)actief event te worden.