Regio Zwolle

Regio Zwolle

PEC Zwolle en haar partners zijn trots op de Regio Zwolle. Dit wordt in de Week van de Vitaliteit benadrukt door een aangepast wedstrijdshirt tijdens PEC Zwolle - Sparta Rotterdam. Maar wat is de Regio Zwolle?

Regio Zwolle biedt de ideale infrastructuur voor groei dankzij de uitstekende logistieke positie, sterke topsectoren en de onderliggende kennisinfrastructuur. Bestaande uit twintig gemeenten verdeeld over vier provincies, vormt Regio Zwolle een dynamische samenwerking die, met oog voor mens en welzijn, grensoverschrijdende oplossingen biedt. Regio Zwolle is de plek voor innovatieve ondernemers, succesvolle MKB’ers en zelfstandige professionals. En een bruisende en inspirerende plek voor innovatie en vernieuwend ondernemerschap. De regio kent ook een perfecte balans tussen wonen, werken en recreëren wat het tot een levendige regio vol kansen maakt voor iedereen.

Alleen gaat het sneller, maar samen wordt het beter! Dat kenmerkt het sterke moraal van de regio, waarin gunnen, groeien en grensontkennend werken centraal staan. Regio Zwolle combineert nuchterheid met creativiteit en durven dromen.

Met onze centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid zijn we de schakel tussen de Randstad, het noorden en Europa. We excelleren in de topsectoren:

Regio Zwolle zet daarnaast met de Human Capital-agenda in op een leven lang ontwikkelen. We investeren in mensen, op alle niveaus en gericht op nieuwe skills. We experimenteren en innoveren, al ons talent telt. Als één van sterkste en meest dynamische groeiregio’s van Nederland biedt Regio Zwolle op alle fronten de ruimte om te groeien, als bedrijf, als persoon, en in kwaliteit van leven. Dit geldt natuurlijk ook op sportief vlak. Wij willen deze groeikansen natuurlijk optimaal benutten. Geef ons de ruimte, dan biedt de Regio Zwolle met haar unieke aanpak de oplossingen.

www.regiozwolle.info